01. Omundo07 maart 2017-30 (230x153)

Met O Mundo maakt chef-kok Jonathan Veldhuizen samen met de keukenbrigade & gastheren en - vrouwen korte metten met ieder vermeend gebrek aan goede smaak in Wageningen. Puur en zonder fratsen.

O Mundo heeft al sinds 2009 een vermelding in de Michelin gids, al die jaren met een Michelin ster. Vanaf januari 2018 zijn wij beoordeeld met een bordje en twee bestekjes; wat inhoud dat wij een kwaliteitsvolle keuken hanteren. Reden hiervoor is, eerder dit jaar, het vertrek van onze toenmalige chef. Onze huidige chef heeft al die jaren als sous-chef naast hem gestaan, dus wij zijn overtuigd dat wij niet in kwaliteit hebben ingeleverd.

Dit wordt door Michelin beaamt met het volgende: ''Bij O Mundo voelt u de rijke geschiedenis van het pand, maar de stijlvolle inkleding verzekert het nodige comfort. De keukenbrigade werkt graag met streekproducten en zorgt met de nieuwste technieken voor smaken die zowel divers als complex zijn'' 

Eten en drinken in O Mundo is een feest!
Op onze menukaart, die per zes weken wisselt, hebt u een ruime keuze uit à la carte specialiteiten. Daarnaast serveren wij ons O Mundo menu dat zeven gerechten bevat. En bij mooi weer kunt u ook onder de plataan en kastanjes op ons heerlijke terras komen genieten van uw lunch of diner.  

Van harte welkom in ons restaurant!