01. Omundo07 maart 2017-30 (230x153)

Er is geen plek op aarde met zoveel kennis over voedsel als Wageningen en de FoodValley. Daarom is Restaurant O Mundo (*/15GM) zo welkom en gewenst in dit internationale foodbolwerk.

Met O Mundo maakt chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt samen met de keukenbrigade & gastheren en - vrouwen korte metten met ieder vermeend gebrek aan goede smaak in Wageningen. Puur en zonder fratsen.

Eten en drinken in O Mundo is een feest! Gaat u er maar eens goed voor zitten. De gerechten verdienen al uw aandacht voor het proeven , de smaken en presentatie. De gerechten waaruit u kunt kiezen worden u met grote liefde voor het vak toebereid.

De wijnen die uw maaltijd begeleiden worden door Maître-Sommelier Yvo Kwak met zorg uitgekozen om bij te dragen aan uw passie voor een voortreffelijke avond in een aangename sfeer.

Op onze menukaart, die maandelijks wisselt, hebt u een ruime keuze uit à la carte specialiteiten. Daarnaast serveren wij ons O Mundo menu dat zeven gerechten bevat. En bij mooi weer kunt u ook onder de plataan en kastanjes op ons heerlijke terras komen genieten van uw lunch of diner.  

Van harte welkom in ons restaurant!