Oud - foto contact_image

route

Het 5 Mei Plein waaraan Restaurant O Mundo te vinden is ligt aan de rand van de oude binnenstad van Wageningen. Bij uw bezoek kunt u gebruik maken van de parkeerfaciliteit achter het restaurant of elders in het centrum. Rijdt u via uw navigatiesysteem houdt u dan het Irenebrigadeplein aan. Indien u reist met het openbaar vervoer kunt u het handigst uw route plannen via www.9292ov.nl.
Komt u met de auto van de A50 dan neemt u de afslag Renkum/ Wageningen. Bovenop de Wageningse Berg neemt u de rotonde voor driekwart en gaat u richting Zetten/Lexkesveer. U rijdt nu op de Generaal Foulkesweg. Aan het eind van deze weg gloort uw doel. De parkeerplaats ligt rechts van het hotel.
Komt u met de auto van de A12 dan neemt u de afslag Ede/ Wageningen. In Wageningen gekomen rijdt u alsmaar rechtdoor tot u bovenop de berg op de Diedenweg rijdt (voorbij de Peugeot garage aan uw linkerhand). Bij het tweede kruispunt gaat u rechtsaf richting P Rustenburg. U rijdt nu op de Generaal Foulkesweg. Aan het eind van deze weg gloort wederom uw doel met uw parkeerplaats rechts van het hotel.